Καλοσώρισμα

 

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕΚ

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

σας ενημερώνουμε ότι μετά από απόφαση του Δ.Σ εν ενόψει των εκλογών, η Γενική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 (1η ορίζεται η 2/12/2018) Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 10.30,στο χώρο  του ΚΕΑΤ Ελευθερίου Βενιζέλου(Θησέως) και Σπάρτης, Καλλιθέα.

Εκτός από τον απολογισμό, θα εκλεγεί και η Εφορευτική Επιτροπή που θα διενεργήσει τις επικείμενες εκλογές.

Η παρουσία σας είναι χρήσιμη και ελπίζουμε δυναμική. Θεωρούμε την παρουσία σας απαραίτητη, ενόψει θετικών αλλαγών κι εξελίξεων για τον κλάδο και την ειδικότητα μας

 

Για το Δ.Σ. του Σ.Ε.Κ

 

       H ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ευαγγελία Τσαπατσάρη                                                     Ηλίας Υφαντής

 

 

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕΚ-9 Δεκεμβρίου 2017,και ώρα 10.30 στο Πάντειο

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕΚ
Αγαπητοί συνάδελφοι σας καλούμε στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων,η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017,και ώρα 10.30 στο Πάντειο Πανεπιστήμιο όπου η Σύγκλητος μας διέθεσε την αίθουσα τελετών(η πρώτη ορίζεται στις 2/12/2017,που όμως δεν μπορεί να υπάρξει απαρτία,εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των μελών μας).Στη Συνέλευση θα γίνει απολογισμός δράσης και οικονομικός απολογισμός , καθώς και ενημέρωση από τις Επιτροπές του ΣΕΚ (Παιδείας,Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ειδικής Αγωγής,Υγείας,Συμβουλευτικής κ.α.) .Η παρουσία όλων μας κρίνεται περισσότερο από αναγκαία!

    

Αγαπητοί συνάδελφοι,

γίνεται μια προσπάθεια κατασκευής νέας ιστοσελίδας όπως αποφασίστηκε στο Δ.Σ. 24-4-17
«Τέθηκε το θέμα της αναδιαμόρφωσης ή καλύτερα της δημιουργίας νέας ιστοσελίδας το οποίο θέμα έχει αναλάβει ο κ. Χατζηχαραλάμπους και βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το Πανεπιστήμιο Αθηνών έτσι ώστε η ιστοσελίδα του Συλλόγου να δημιουργηθεί εκ νέου στα πλαίσια πτυχιακής εργασίας φοιτητών του Πανεπιστημίου και έτσι να μηδενιστεί το κόστος δημιουργίας της. Το θέμα αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία γιατί ο σύλλογος αναγνωρίζει την ανεπάρκεια της ιστοσελίδας μας στην άμεση και έγκυρη ενημέρωση των συναδέλφων και πασχίζει να την αναμορφώσει  για να βελτιώσει την επικοινωνία των μελών»
Εν τω μεταξύ., θα γίνει προσπάθεια να σας ενημερώσουμε για όλες τις δράςσεις και τις ενέργειες του Δ.Σ. από την ανάληψη καθηκόντων μετά τα αποτελέσματα των εκλογών

εκ του Δ.Σ.

Η Προέδρος Λία Τσαπατσάρη

Ο γραμματέας Ηλίας Υφαντής